Podcaster del din stemme

Podcasten til os der elsker at dele historier og samtaler i lyd (og vil klædes godt på og inspireres)

Denne podcast om at podcaste er for dig, der podcaster – eller vil igang med det. 

Bliv inspireret til at få flere lyttere, forbedre dit indhold og have det sjovere undervejs. Vi søger altid gode podcasthistorier og spørgsmål. Bliv en del af vores Facebook podcastgruppe “Podcaster del din stemme Community”, hvis du vil bidrage eller have vi tager noget specifikt op.

Podcastværter: Charlotte Heje Haase (podcasts Skab DIG, Gruppen som læremester og Forfatterhjørnet) og gæstevært Camilla Lærkesen (podcasts Netværkshistorier, F for fertil og Bevidst Introvert) fra Din Podcast. 

fjerninterviews

Fjerninterview? Platforme for podcastere Charlotte anbefaler

Det er genialt at kunne lave fjerninterviews som podcaster. Verden bliver mindre, der spares tid, og vi kan bruge både lyd og video, hvis det giver mening. Men det tekniske kan godt give lidt hovedpine. I denne episode dykker Charlotte ned i nogle...
Podcaste i ferien

Skal du podcaste i ferien? Aktiver din podcast

Skal du podcaste i ferien? Vi har podcast i ørerne på stranden, ud på lange gåture, vi har podcast i ørerne på flyrejsen eller i bilen på vej i sommerhus. Forproduktion er en god ide. Her guider Camilla Lærkesen dig.
Podcast handle om

Hvad skal du podcaste om? Dit podcastindhold og koncept

I denne episode dykker Charlotte ned og giver et hurtigt overblik over de mest almindelige typer af podcasts og tips til at finde dit krydsfelt mellem din viden og din passion. Dit indhold skal være noget, du har lyst til at tilbringe en del tid...
“Jeg har jo ikke podcast-stemmen!” Charlotte Heje Haase

Velkommen til Podcaster – Del din stemme

Denne podcast er til dig, der vil igang med at podcaste, lave bedre indhold, have flere lyttere - og have det sjovere undervejs. Medværter: Charlotte Heje Haase og Camilla Lærkesen

Podcast

Hvem er vi?

Charlotte Heje Haase startede med at podcaste i 2016 med Forfatterhjørnet. Og har podcasten om kreativitet og selvudvikling Skab DIG (2020). 

Siden sin start har hun hjulpet hundredevis af mennesker igang med at podcaste gennem 1:1 podcasthjælp og det populære online podcastkursus Skab din podcast.

Camilla Lærkesen debuterede med sin podcast “Bevidst Introvert” i 2018. Hun synes, der manglede et talerør for de stille stemmer. 

Og det gjorde der! Podcasten er populær og har støttet Camillas foredragsvirksomhed. I 2021 startede hun podcasten “Netværkshistorier”.

Sammen tilbyder Camilla og Charlotte Podcastklubben for tidligere kursister på Podcast Masterclass.

Camilla Lærkesen Charlotte Heje Haase
Her sidder Camilla Lærkesen og Charlotte Heje Haase .