Podcastkurser og hjælp

Lav din egen podcast

Lav din egen podcast

Hvordan skaber du den podcast, som kun du kan lave – og kommer i mål fra idé til udgivelse? Vær en del af et fællesskab med sparring og hjælp i 6 uger. Kom med på podcast kurset “Skab din podcast”, som afholdes fire gange om året

 Podcast Masterclass

Podcast masterclass

Har du allerede en podcast, men vil være en del af et eksklusivt podcast kursus og forløb med en lille gruppe af andre podcastere, så er Podcast Masterclass noget for dig. Sms (ikke ring): 4195 2190, Charlotte. 

Udtalelser

Tina Gliese podcast udtalelse

Tina Gliese, 

Indehaver af Liv i balance:

“Jeg havde brug for vejledning til de mange trin fra idé til færdig podcast. Forinden havde jeg gennemført et andet online podcastkursus, som desværre ikke havde givet mig det, jeg havde brug for. Podcast kurset “Skab din podcast” hos Charlotte Heje Haase var til gengæld alt det, jeg havde ønsket – og mere til. Det har været en stejl læringskurve. Alt fra udstyr til navn, cover, intro, musik, host mv. var nyt for mig, men på forløbet gennemgik vi det hele grundigt et skridt ad gangen. Charlottes er dygtig til sit stof og evner at formidle det hele på en måde, så selv tekniske ting pludselig synes legende let. Hun er mild i sin facon, og samtidig super skarp og udfordrende, når der er brug for det, og så skaber hun et meget trygt rum. Der er absolut intet, som jeg kunne ønske mig anderledes. Jeg føler mig fuldt ud klædt på til at flyve selv nu. Jeg vil anbefale “Skab din podcast”-forløbet til alle, som går med en drøm om at podcaste.”

Winnie Strøm Schildknecht podcastkursus

Winnie Strøm Schildknecht,
Stifter af Strømsk coaching, podcast Strømske Samtaler

“Jeg var teknisk udfordret på egen hånd og har for vane at give op, hvis det bliver for kompliceret. Jeg var i tvivl, om jeg springe fra endnu et onlineforløb. Ville jeg kunne få den hjælp, jeg havde brug for? 

 

Men podcast kurset “Skab din podcast” oversteg mine forventninger big time! Jeg havde helt klart ikke fået udgivet min podcast uden. Eller i den kvalitet, som den er nu. Jeg har nydt, hvordan forløbet er delt op i små trin. Og det var en kæmpe fordel at følges som et hold. 

 

Undervejs har jeg fået inspiration, gode råd, Do’s & dont’s. Der har været vildt god opbakning, hep og feedback! Charlotte Heje Haase formår at skabe balance mellem udfordring og vejledning, så der hele tiden sker udvikling og fremdrift, uden det bliver alt for overvældende. 

 

Charlotte deler generøst ud af egne erfaringer og sparer dermed os for en masse begynder-fejl. Uanset hvor rookie jeg var, og hvor inkompetent, jeg følte mig på podcast-området, har jeg ikke en eneste gang følt mig forkert. Jeg har siden taget Podcast Masterclass også.”

Podcaster anne marie valentin

Anne Marie Valentin, 
Icebreaker academy & Intojob

“Jeg valgte individuel sparring fremfor et podcast kursus. At arbejde sammen 1:1 med Charlotte Heje Haase om at få min podcast ‘Ærligt talt på jobbet’ ud i verden, har været en leg. Inden var det et uoverstigeligt bjerg bl.a. pga. teknikken, men det endte med at være let. Charlotte hjalp mig hele vejen fra start til slut, og vi optog vores samtaler på video, så jeg idag bare kan gense videoerne, hvis jeg ikke husker, hvordan jeg skal optage eller lægge min podcast ud i verden. Der er meget at holde styr på udover indholdet, derfor har Charlotte været en uvurderlig pædagog at samarbejde med.”