Lav en fængende podcast, der vækker tillid, positionerer dig som ekspert og er vanedannende at lave og lytte til.

Charlotte Heje Haase podcast kurser

Podcastkursus 2024

Det er fantastisk at dele sin stemme og have sin helt egen platform.

Og jeg vil meget gerne hjælpe dig i mål med din podcast.

Du får 6 ugers skriftlig sparring på alt indhold og spørgsmål, du deler i et lukket kursusområde. 

  

Kursusmateriale – letforståelige videoer

Moduler med alle trin fra idé til udgivelse frigives hver uge – og du har livstidsadgang. 

 

 

 

 Fysisk møde  

Kickoff workshop: Få styr på dit indhold,  kl 10-15

Fysisk kickoff workshop den 2. maj

Bredgade 45. (Ved Marmorkirken Metro).

 

Online møder

Fire Zoom møder med sparring, torsdage:  

Den 16., 23 og 30. maj og 6. juni. 

Møderne med sparring optages.

Kl 20.30-21.30 

 

 

Fysisk møde 

Afsluttende arbejdsdag med 1:1 sparring, kl 10-15

Den 13. juni

 Traktørstedet Vestamager (Vestamager Metro tættest på). 

 

Begrænsede antal pladser – max 8. Nu. 

Tidligere kursist - og nu podcaster - siger

"Jeg havde i lang tid drømt om at have min egen podcast. Men jeg kunne ikke overskue, hvordan man helt konkret gør. Jeg gik i stå ved det tekniske og havde brug for et kærligt skub.

Med podcastkurset fik jeg ikke kun teknisk hjælp, men også rigtig mange gode øvelser til mig selv. Både at blive skarp på min målgruppe og min ide. Og så det mindset, jeg har taget med under alle optagelserne, der virkelig har givet mig ro og mod.
Charlotte er en meget empatisk underviser, der har en evne til at inkludere alle, uanset niveau. Hun holder, hvad hun lover - og mere til. Hun er meget gavmild med sin viden, og den er bred. Derudover er hun grundig og omhyggelig med svar, så alle føler sig set og får rigeligt med sparring og støtte. Jeg vil anbefale forløbet til alle, der går med drømmen og idéen, men som mangler skubbet og redskaberne til at handle. Det er ikke blot en læringsplatform, men et fællesskab.

 

Forløbet er noget for dig, der …

 • Vil have dit budskab ud i verden.
 • Vil styrke dit netværk og have en undskyldning for at møde spændende mennesker indenfor det område, du arbejder med. (Interviews).
 • Vil have taletid – uafhængig af de etablerede medier. 
 • Vil vække tillid, vise hvad du står for og tiltrække de helt rette kunder.
 • Drømmer om din egen podcast, men bliver overvældet og måske bremset af udstyr og teknologien.


Hvem er du?

 • Du har noget på hjerte. Du har viden, erfaring eller interesse indenfor et bestemt emne. Eller en brændende lyst til at undersøge noget. 
 • Du behøver hverken at være journalist eller lydtekniker for at nå dine lyttere.
 • Du har brug for en letforståelig a-z vejledning til at optage, redigere og udgive dine lydfiler, så du kan komme igang.
 • Du har lyst til at kaste dig ud i en ny måde at kommunikere på og skabe loyale følgere – og evt. kunder – gennem godt indhold.
 • Du vil gerne få dine lyttere til at græde, grine eller blive inspireret til at leve eller handle anderledes.
 • Du vil have en erfaren podcaster, redaktør og strategisk storyteller til at støtte dig i oprettelsen.

Kursusmateriale

Ugeplan

1. Skab dit unikke indhold

Vi undersøger, din podcasts hvorfor og dine styrker og historier. Og så sætter vi nogle meningsfulde mål. Vi kigger også på din podcasts form, længde og tone.

2. Få en podcast der skiller sig ud

Klæd din podcast flot på. Du lærer at lave et originalt cover og vi finder et godt og podsafe soundtrack, der sætter stemningen. Skab din podcasts udtryk. 

3. Få proff lyd - uden at blive ruineret

Få anbefalet gode mikrofoner, der passer til dit behov – uanset om du optager på farten, med en anden eller alene i dit hjem. Og lær hvorfor rod er en podcasters bedste ven. 

Jeg holder dig i hånden hele vejen

Og nu til det tekniske

4. Optag og brænd igennem

Her optager du din intro og måske første solo eller interview – modtager feedback. Du får også redskaber til at brænde igennem med din stemme og tilstedeværelse. 

5. Finpuds dine lydfiler og rediger

Velkommen i det tekniske maskinrum (alle kan følge med). Her lærer du at redigere lyd, og også hvad du ikke skal redigere væk. Gå fra rå optagelse til lækkert indhold.

6. Del din podcast med verden

Her giver vi din podcast et hjem (en host) og sender den ud i verden (blandt andet til Apple Podcast og Spotify). Vi fejrer, der med en Zoom fest.

HVem er jeg?

Charlotte Heje Haase podcaster

Charlotte Heje Haase

Jeg er selvstændig podcaster, forfatter og tidligere redaktionschef på Psykologi. 

Derudover er jeg: Gruppe Facilitator,  Historiefortæller, Flowspecialist, Online marketing specialist og Projektleder.

Jeg har podcasten Forfatterhjørnet, “Podcaster! Del din stemme” samt “Skab DIG”.  

Mine podcastkunder har stor succes med deres podcasts, som har åbnet døre for forlag, solgt kurser og skabt samarbejder.

Ofte stillede spørgsmål

“Hvorfor et online podcast kursus?”

Det er godt at lære det tekniske online, så du kan stoppe videoerne og selv sidde med fx lydredigering og upload til Apple Podcast i praksis. Du kan lære tingene i dit eget tempo. Ofte glemmer man en masse detaljer fra live kurser, og sidder så og hiver sig i håret, når det skal implementeres.

Med i forløbet hører en lukket gruppe til spørgsmål og svar for alle kursister, så jeg kan støtte dig i processen fra idé til realitet. 

Det vigtigste for mig er, at du kommer i mål med din podcast, og jeg står til rådighed til at spare alt fra titel og ordlyd til indhold og udformning.

 

 “Jeg sidder fast i forhold til indholdet. Kan podcast kurset hjælpe her, eller skal jeg booke dig 1:1?”

Jeg har arbejdet professionelt med indhold i 15 år, og en stor del af kurset handler om at kigge på dit indhold og sørge for, at du kommer ud med noget, som både er sjovt at lave og at lytte til.

Indhold og redigering er mit speciale, og du får min sparring i de seks uger. Det bliver i Facebookgruppen eller kursusområdet, så andre også kan få glæde af feedbacken.

“Hvad hvis jeg ikke når i mål på de 6 uger?”

Nogle gange bliver børnene syge, hunden begynder at halte, og livet kommer i vejen – og ingen panik. Du har adgang til onlinekurset, så længe der er internet. Og kan derfor tage det i dit eget tempo.

Det eneste, der kun er tilgængeligt i de 6 uger er min sparring og holdets fælles skridt i processen fra idé til udgivelse.

“Bliver indholdet ikke forældet?”

Jo, det kan den tekniske del hurtigt blive. Men dit online hold får opdateret indholdet, når der sker tekniske skift, så du ikke sidder med forældet viden.

“Jeg er IKKE teknisk anlagt, kan jeg følge med i podcast kurset?”

Når jeg kan, så tro mig, så kan du også. Det er faktisk ikke så svært at redigere lyd, eller at få filen fra råfil og ud til andres ører. Og meget af det, behøver du kun at sætte i system en gang. 

Fordi jeg selv var teknisk udfordret i starten (jeg er ikke sådan en, der kan se en youtubevideo og så bare komme i mål på fem minutter), er jeg en meget tålmodig mentor og kan forklare det i et sprog, så alle kan være med. 

Skal du have din podcast i 2024?

Podcast odile poulsen

Hvad siger kursister på mit podcast kursus?

"Jeg havde ingen ide om, hvor jeg skulle starte eller slutte, eller hvor jeg skulle søge viden til at komme i gang med at podcaste. Kurset har sparret mig mange mange timers søgning rundt på PC og prøven mig frem. Det tog mig 6 - 7 uger. Uden podcast kurset var jeg ikke kommet i gang. Det var ganske enkelt for mange ting at finde ud af. Charlotte er fantastisk som underviser. Hun guidede først igennem den "bløde del", så ens hvorfor landende og derefter den mere tekniske del. Fællesskabet i onlineforløbet var særligt godt, og at man havde nogen at følges med og sparre med. Charlotte er rigtig god til at komme med feedback til alle. Jeg var begejstret for den meget nemme tilgang til stoffet, det var rigtig nemt at sætte det hele op, når bare man fulgte guiden."
Majbrit L. Jacobsen
Majbrit L. Jacobsen
Forfatter og podcaster
"Charlotte Heje Haases begejstring for podcast har fået mig til at ville lave min egen podcast. Havde ikke overvejet det inden jeg mødte Charlotte. Men hendes passion smittede mig. Hendes podcast kursus er så fint sat sammen. Det er bygget super op, så du bliver taget i hånden hele vejen, og virkelig føler at du er i stand til at lave et godt produkt. Charlottes erfaring og viden skinner så tydeligt igennem, og hun giver konkret feedback hele vejen igennem forløbet, så du hele tiden kan justere det du har lavet. Kan kun anbefale dette kursus til dig, der ønsker at lave din egen podcast."
Camilla Qwist
Camilla Qwist
Triyoga instruktør og selvstændig
"Jeg fik lyst til at lave en podcast, fordi det er en ny måde at fortælle historier på. Podcasts er fede at lytte til, og de har det med at krybe ind under huden. Charlotte Heje Haase er eminent til at skabe et rum, hvor ting kan lykkes - uden at komplicere det med irrelevant snak om teknikken, som klares i nemme trin-for-trin videoer. Charlotte har igennem podcast kurset stået til rådighed for spørgsmål fra kursisterne med en utrættelighed hjælpsomhed. Muligheden for at tilkøbe en hands-on arbejdsdag som kursist var et godt redskab for mig til at nå det sidste stykke vej, og derfra var der ikke langt videre ud i verden for min første “prøve episode”.
Nathalie Pade podcaster
Nathalie Pade
Forfatter og podcaster
"Jeg har deltaget på podcast kurset ´Skab din podcast´ hos Charlotte Heje Haase, og uden det var min Feminin Business podcast aldrig kommet ud i verden! Jeg har fået undervisning i redigering, uundværdlige tips til udstyr og optagelse, rådgivning omkring grafikken og i det hele taget en plan for, hvordan jeg skruer det hele sammen. Charlotte har stor erfaring, og det mærkes tydeligt i hendes undervisningsmoduler, samt i hendes feedback i gruppen. Tak for at have skabt et så fedt og grundigt kursus, som tager hånd om det hele, Charlotte.".
podcast kursus Dorte Lytje
Dorte Lytje
Feminin Business mentor
"Jeg har deltaget på Charlotte Heje Haases podcastkursus. Jeg har arbejdet med lyd og min stemme før og kan godt lide at redigere. Min udfordring var at finde frem til indholdet. Jeg havde mange idéer men vidste, at omdrejningspunktet skulle være podcast for eller med børn. Charlotte var her en rigtig god sparringspartner. Hun havde konkrete og effektive skriveøvelser og redskaber til at arbejde med netop det, jeg stod i. Hun var også god til at guide igennem arbejdet og inspirere til at tænke og mærke efter, hvad der lige præcist var det rigtige for mig. Efter kurset gik der ikke lang tid før jeg havde lavet to små podcasts som mindede en del om radioreportager fra Folkemødet 2018 - og med børn. Nu udvikler jeg på en podcastserie om børnekultur."
Dorthe Møller Paulsen
Dorthe Møller Paulsen
Projektleder for kultur- og byfornyelsesprojekter
"Jeg frygtede, at det ville blive et problem med et online podcast kursus ift. teknik. Men det var ubegrundet. Charlotte Heje Haases videoer er så udførlige og pædagogiske, at jeg hurtig lærte programmerne at kende. Og så er det fedt at kunne gå tilbage, hvis jeg ikke havde forstået, hvad jeg skulle. Det vil man jo ikke altid kunne gøre til et fysisk kursus. Så onlinedelen har faktisk været en enorm styrke. Jeg har kunne tage det, når det passede mig - mellem møder, eller når børnene sov. At der kom et modul om ugen + live på FB holdt mig til ilden. Jeg har før taget online kurser, jeg ikke har gjort færdigt. Men her kom jeg i mål - og det er jo den fedeste følelse. Super fedt at være connected og få svar på spørgsmål med det samme. Charlotte er en fantastisk engageret underviser. Hun er meget pædagogisk og god til at gøre uoverskuelige emner meget konkrete og håndgribelige. Derudover har det været en kæmpe gave med hendes flair for indhold og tekster. Jeg har både fået startet på en proces med at udvikle en podcast på min arbejdsplads og sendt en privat podcast ud i verden."
Solveig Høgh Larsen
Kommunikationskonsulent
"Jeg besluttede mig til at få en podcast, fordi jeg har meget på hjerte omkring gode forandrende samtaler. Derudover vil jeg gerne bruge podcasten som og til markedsføring. Det er rigtig rart, at Charlotte Heje Haase har gået vejen før mig og har prøvet sig frem - sådan at jeg kunne gøre det rigtige i første hug. Hun er en dejligt behagelig og tillidsvækkende underviser. Jeg var en meget langsom starter. Og det var måske, fordi det var online. Men da vi aftalte at mødtes en gruppe med Charlotte som facilitator, kom motivationen. Da jeg så VAR i gang, var det rigtig fedt, at podcast kurset er online, fordi jeg så kunne tage det i mit eget tempo. Hvis det havde været fysisk undervisning, og jeg var røget bagud, så havde det været rigtig svært at indhente igen. Så det var klart en fordel, at jeg har kunnet finde indholdet frem, når jeg var klar til det. Samtidig synes jeg også, at der kan være noget motiverende i, at man følges med en gruppe. For følelsen af at være bagud gjorde måske også noget godt for min motivation."
Podcast kursus Malene Akpuaka
Malene Akpuaka Brandt Andersen
Selvstændig underviser i forandrende og motiverende samtaler
"Jeg har en podcast for at få kendskabet til kropslig læring og mere nærvær i arbejdslivet og ledelse ud i verden. Samt for at gøre opmærksom på mit personlige arbejde. Jeg valgte at tage podcast kurset, da jeg aldrig ville have kunne gøre det selv. Det havde været en dødssejler. Det var ikke svært at komme i gang. Det er super dejligt, at jeg selv kunne vælge at lytte og se videoerne, når det passede mig. At jeg ikke skal bruge tid på transport. At jeg har kunne stille spørgsmål til gruppen, hvis der var noget, jeg var i tvivl om. Og fordi jeg selv blot gerne ville i gang hurtigst muligt, sparrede jeg en masse tid på ikke at skulle socialisere. Min tid er blevet brugt meget effektivt. Det passede mig rigtig fint i dette tilfælde. Det fungerede super fint, at der kom et modul om ugen, og vi fulgtes som gruppe. Jeg har en enkelt gang deltaget på et onlinekursus, hvor jeg selv sad med det hele og adgangen til det hele … jeg kom aldrig rigtig i gang. Charlotte Heje Haase er super kompetent og vidende inden for sit felt. Som underviser er hun meget pædagogisk, altid støttende, aldrig dømmende. Man kan mærke, Charlotte oprigtigt gerne vil hjælpe dig i gang med at podcaste og gøre det, så indholdet og formidlingen bliver god. Det 6 ugers online podcast kursus har mine varmeste anbefalinger."
Sofie Kempf
Selvstændig og founder af Core Energy
"Jeg er rimelig teknisk anlagt og havde ingen forhindringer i forhold til den side. Men jeg følte mig meget alene om mine tanker og ideer og savnede en at sparre med - en slags hjælp til koncept udvikling af podcasten. Derudover var jeg usikker på hvordan jeg fik den ud i verden. Podcast kurset var så godt. Charlotte Heje Haase har været en skøn jordemoder, som har støttet mig i processen og hujet på mig undervejs. Det er rart at have et forløb, hvor jeg altid kan gå tilbage og lige tjekke op på, hvordan var det nu det var med xyz. Charlotte er en god formidler både på video og live. Det er tydeligt, at der ligger en kreativ ildsjæl, bag alt hvad hun gør. Hun giver meget generøst ud af sin viden og sin mening. Sparringen på mit indhold har været guld værd for mig, og jeg vil til hver en tid anbefale kurset og Charlotte, til alle der overvejer at starte en podcast. Perfekt kombi af blid feminin kreativitet og maskulin Sådan-gør-du."
podcast kurser PiaMaria Manou
PiaMaria Manou
Ekspert i overgangsalderen
"Jeg havde ikke fået ideen til at lave min egen podcast, hvis ikke det var for Charlotte Heje Haase. Og jeg var slet ikke kommet i mål, uden hendes meget overskuelige og pædagogisk opbyggede podcast kursus og hendes opmuntrende tilgang og væremåde. Jeg deltog i en live-dag i starten og slutningen af kurset og kombinationen af fysisk møde og digitalt kursus er genial. Uanset om det er online eller ude i virkeligheden, er Charlotte er en meget dejlig underviser. Varm og nærværende, tålmodig og virkelig dygtig. Hun giver dejlig, konstruktiv feedback undervejs, og man er på intet tidspunkt ladt alene. Selvom jeg har udgivet min podcast, er jeg slet ikke færdig med at bruge materialet fra Skab din podcast endnu."
Podcast kurser Anja Verder
Anja Verder
Intuitiv mentor
"Jeg har med hjælp fra Charlotte Heje Haase fundet min stemme. På podcast kurset har Charlottes ekspertviden ført mig gennem modulerne fra ide til færdigt produkt. Charlotte Heje Haase har styr på alle detaljer og har guidet mig igennem teknikken og med detaljer til at lykkes. Jeg er vild med Charlottes hjertevarme og hjælp til, at jeg som kommende podcaster virkelig rykker og får resultater. Charlotte brænder for, at deltagerne lykkes og kommer igang. Det kan også anbefales at møde Charlotte og de andre deltagere på de fysiske arbejdsdage. Det er timer, der er godt givet ud. Tak Charlotte for du gav plads til min stemme og podcasten “Kronisk Livsglæde”.
Podcast kurser Charlotte Scharling
Charlotte Scharling
Livsglæde mentor
"Jeg funderede over, hvordan jeg skulle få mit budskab ud til en større skare af mennesker. Valget faldt på at skabe en podcast, fordi jeg selv er vild med at lytte til podcasts. Podcastkursets informative instruktioner og videoer fik mig igennem en masse ny læring. Forløbet har speedet min læringsproces gevaldigt op, og jeg står allerede med min første podcast efter 6 uger. Charlotte Heje Haase guidede, stod til rådighed og førte med stor viden mig og de andre kursister igennem processen. Charlottes blide væsen og positive tilgang til alle, gav mig stor tryghed i, at jeg var på rette vej. Jeg fik bl.a. konstruktiv feedback på mit artwork (podcast logo). Det gav mig blod på tanden til at skabe noget, jeg ikke havde forudset. De programmer, Charlotte anbefaler, er så nemme at bruge, at jeg fik lavet et cool Artwork gratis. I læringsprocessen kunne jeg se og læse de andre kursisters vej mod deres podcast. Det gav mig en fornemmelse at at være sammen med andre og det var skønt at kunne få og give respons til de andre kursister også. Nu har jeg både en podcast, et nyt netværk af podcastere og tillid til, at jeg også har et budskab at dele."
Podcast kursus Annelise Thune
Annelise Thune
Facilitator og Coach
"Jeg er så taknemmelig for Charlotte Heje Haases podcast kursus. Ikke nok med jeg har fået udgivet min første podcast, så fik jeg også en masse indsigter omkring min forretning. Jeg troede, jeg skulle lave podcast om noget helt andet, men i et af de første moduler landede indsigten om, at jeg selvfølgelig skulle lave mine intuitive børne eventyr som podcast. Jeg er vild med Charlottes energi - hun er så mild og skøn og samtidig skarp og ærlig i hendes feedback. Forløbet passede perfekt til mig, med korte præcise videoer og en masse inspiration og det har været så skønt med sparring fra de andre medkursister. Skab din podcast kan i den grad anbefales, hvis man ønsker at komme igang med at podcaste. Charlotte er en skøn formidler, og man føler sig tryg i hendes nærvær."
Nicooline Podcastkursus
Nicooline Lassen
Historiefortæller, terapeut og healer
Skab din podcast-kurset er bygget rigtig godt op, og det er tydeligt, at Charlotte ved, hvordan hun skal tage men i hånden og lede mig trygt fra start til slut. Charlotte tilbyder et ligeværdigt, respektfuldt, smidigt, venligt og super professionelt samarbejde. Hun lytter, stiller de rigtige spørgsmål, rådgiver og udfordrer i den rette balance. Hun kan sin metier til fingerspidserne, og derudover indeholder hun en helt særlig form for blidhed og ydmyghed, som tillader mig at lege og være ægte nybegynder. Charlotte er blevet min Podcast-mama, og jeg glæder mig til at udvikle mere med hendes helt uvurderlige hjælp. De største lykønskninger til dig, der også finder frem til Charlotte og får mulighed for at mærke hendes særlige touch.
Anastassia Helle Spenner
Anastassia Helle Spenner
Podcast: Den karmiske danser

6 ugers online podcastkursus

FÅ DIN EGEN PODCAST i 2024

Praktisk og støttende podcastkursus
6 ugers skriftlig sparring på dit indhold i
et lukket kursusområde og Facebookgruppe.

Med livstidsadgang til videoer om at udgive sin podcast fra a-z.

Plus to fysiske møder - det ene er en kick off workshop og den anden en arbejdsdag,
hvor jeg hjælper alle individuelt hvor i er.


Lav din podcast
Din podcast-rejse starter nu
Fire Zoom møder med sparring
2 Fysiske møder 
4 online møder
Løbende sparring under forløbet
Praktisk Kursusmateriale - livstidsadgang 

Pris 
Normalpris: 4999 kr. eksklusiv moms.
Kan betales i rater.

Early bird:
3999 kr. plus moms

Begrænsede antal pladser (Max 8)