Podcastkursus 2021: Skab din unikke podcast på 6 uger!

Lav en fængende podcast, der vækker tillid, positionerer dig som ekspert og er vanedannende. Både at lave og lytte til.

Charlotte Heje Haase podcast kurser

 

 

Lav din podcast i 2021

Vi begynder den 14. oktober 

Da jeg begyndte at podcaste, havde jeg ingen hjemmeside eller nyhedsbrev. Alligevel fik jeg fyldt mine skrivekurser op gennem min podcast Forfatterhjørnet og ‘Bare SKRIV’ Facebookgruppe.

Forfatterhjørnet blev faktisk startet som et lystbetonet projekt, men det viste sig at kunne noget helt særligt. Som tidligere blogger kendte jeg til at have mange læsere i sin tid.

 Men det var som om, at folk kom endnu tættere på gennem podcasten. Selvom jeg egentlig bare indtog rollen som værtinde.

Forfatterhjørnet blev faktisk startet som et lystbetonet projekt, men det viste sig at kunne noget helt særligt.

Skab tillid gennem at podcaste

Hvad er det, som podcasting kan?

Jeg lytter selv til podcasts, og jeg føler, at jeg har en relation med dem, jeg lytter til fast.

Søde og inspirerende Darren Rowse fra Australien (Problogger), følelsesrige og med det store hjerte Rachel Brathen – svensk yogainstruktør i Aruba (From the Heart) osv. 

Jeg holder af dem. Og jeg købte Darrens ‘Genius Bloggers Toolkit’ uden at blinke, da han nævnte det en gang i sin podcast. Og jeg drømmer om at komme til Rachels ‘Healing the Heart retreat’, når min søn er lidt større.

De prøver ikke at sælge, de leverer bare virkelig godt indhold, der bliver en del af min hverdagsrutine.  

Det er som om, at have dem med i min hverdag og lytte til dem, mens jeg er i metroen, går i bad eller henter børn, gør dem meget nærværende i mit liv.

 

Podcasting – et genialt medie

Som tidligere redaktionschef på Psykologi ved jeg, hvor mange talentfulde selvstændige eksperter, der er derude, som gerne vil sprede deres budskab.

Jeg ved også, hvor svært det er at få taletid i de traditionelle medier.

Det er netop en af grundene til, at podcasting er et genialt medie for dig, der gerne vil dele din stemme og dit budskab med verden.

Her er du din egen redaktør, journalist, sekretær og idéudvikler. Og du får det, ligesom du vil have det.

Sparring og støtte

Det kan virke overvældende at starte sin egen podcast. Jeg synes selv, at det var helt uoverskueligt med mikrofonopsætning, hoasting, redigering og upload af RSS feed.

Heldigvis holdt det mig ikke tilbage, og det håber jeg heller ikke, det gør for dig. Jeg har skabt det forløb, som jeg ville ønske fandtes, da jeg valgte at blive podcaster. 

Derfor tilbyder jeg at tage dig i hånden og lære dig alt, hvad jeg ved på et unikt onlineforløb, der varer 6 uger.

Ud over at du får lyd- og videomateriale løbende, så går jeg live hver torsdag kl. 20.30-21.30 på Zoom og underviser i ugens emne og svarer på spørgsmål og laver øvelser med gruppen. 

Kan du ikke deltage, så kan du sende mig spørgsmål inden og optagelserne vil blive lagt ind i kursusområdet for dit hold, så du altid kan se det senere, når det passer dig.

DER ER SELVFØLGELIG LIVSTIDSADGANG

Vi starter næste forløb 14. oktober. Der er begrænsede pladser. 

Tidligere kursist - og nu podcaster - siger

"Jeg havde i lang tid drømt om at have min egen podcast. Men jeg kunne ikke overskue, hvordan man helt konkret gør. Jeg gik i stå ved det tekniske og havde brug for et kærligt skub. Med podcastkurset fik jeg ikke kun teknisk hjælp, men også rigtig mange gode øvelser til mig selv. Både at blive skarp på min målgruppe og min ide. Og så det mindset, jeg har taget med under alle optagelserne, der virkelig har givet mig ro og mod. Charlotte er en meget empatisk underviser, der har en evne til at inkludere alle, uanset niveau. Hun holder, hvad hun lover - og mere til. Hun er meget gavmild med sin viden, og den er bred. Derudover er hun grundig og omhyggelig med svar, så alle føler sig set og får rigeligt med sparring og støtte. Jeg vil anbefale forløbet til alle, der går med drømmen og idéen, men som mangler skubbet og redskaberne til at handle. Det er ikke blot en læringsplatform, men et fællesskab.

 

 

Forløbet er noget for dig, der …

 • Vil have dit budskab ud i verden.
 • Vil styrke dit netværk og have en undskyldning for at møde spændende mennesker indenfor det område, du arbejder med. (Interviews).
 • Vil have taletid – uafhængig af de etablerede medier. (Det sjove er, at de kommer til dig, når du skaber fedt indhold. Jeg har hjulpet folk igang, der efter deres podcasts lancering er blevet kontaktet af forlag, magasiner og lydforlag).
 • Vil vække tillid, vise hvad du står for og tiltrække de helt rette kunder.
 • Drømmer om din egen podcast, men bliver overvældet og måske bremset af udstyr og teknologien.

Hvem er du?

 • Du har noget på hjerte. Du har viden, erfaring eller interesse indenfor et bestemt emne.
 • Du behøver hverken at være journalist eller lydtekniker for at nå dine lyttere.
 • Du har brug for en letforståelig a-z vejledning til at optage, redigere og udgive dine lydfiler, så du kan komme igang.
 • Du har lyst til at kaste dig ud i en ny måde at kommunikere på og skabe loyale følgere – og evt. kunder – gennem godt indhold.
 • Du vil gerne få dine lyttere til at græde, grine eller blive inspireret til at leve eller handle anderledes.
 • Du er en smule teknikforskrækket, tidspresset eller overvældet og vil derfor gerne have en erfaren podcaster, redaktør og strategisk storyteller til at støtte dig i oprettelsen.

 Du er ikke …

 • Udelukkende er interesseret i fedt gear.
 • Ude på at starte med at lave en lydfortælling (A la Third Ear). I dette podcast kursus er formaterne soloshows, shows med en cohost eller interviews.
 • Ude på et quickfix men forstår, at det tager tid og en indsats at skabe tillid og godt indhold.

Vi undersøger, din podcasts hvorfor, dine styrker og den ideelle lytter. Og så laver vi en mission og sætter vi nogle meningsfulde mål for din podcast. Vi kigger også på din podcasts form – skal den fx være båret af interviews eller solospeak, og skal du mon have en cohoast? 

Nu ved du, hvorfor du laver din podcast, og hvad dens hjerte er. Så er det også nemmere er klæde den flot på. I denne uge laver vi dens artwork (logo) og finder et godt og podsafe soundtrack, der sætter stemningen for dit univers. Det er her, vi skaber dit brands udtryk. 

Her hjælper jeg dig til at finde en god mikrofon, der passer til din podcasts form – uanset om du optager på farten, med en anden eller alene i dit hjem. Den dyreste på markedet behøver ikke være den bedste – og lagengymnastik er en podcasters bedste ven. 

Yeah. Hvor er du nået langt. Nu skal du simpelthen igang med at optage. Her laver du dit korte introafsnit og kigger på, hvad du fandt frem til i modul 1. Du får også redskaber til at brænde igennem med din stemme og tilstedeværelse. 

Velkommen i det tekniske maskinrum (for dreamers). Her lærer du at redigere, og også hvad du ikke skal redigere væk. Vi finder også et super hjem til din podcast, så dine lydfiler ikke gør din hjemmeside langsom. 

Her sender vi din podcast fra sit nye hjem og ud i verden (blandt andet til Apple Podcast og Spotify). Vi fejrer, de podcasts, der nu sendes ud i verden – og hylder dit mod og generøsitet til at dele din stemme og  indhold. 

Bonusser

podcasting

Få flere lyttere

Hvad er glæden ved at lave verdens fedeste indhold, hvis ingen lytter? Jeg guider dig til at få flere lyttere. Hør om hvordan du kan bruge shownotes, de sociale medier, blog osv. til at eksponere din podcast.   

Podcastkursus bonus

Før dit interview

Her en lydfil til dig, som du kan lytte til før et interview. Jeg guider dig til at være nærværende og få din gæst til at føle sig tryg, hvis du laver et personligt interview. Og klædt på, hvis det er et ekspertinterview. 

Podcastydelser podcast kurser

Ugentlig Zoom

Hver torsdag går jeg på live kl 20.30-21.30 og svarer på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du ikke har mulighed for at være med live, så kan du altid stille spørgsmålene i forvejen. Det er bare en mulighed for ekstra sparring.

HVem er jeg?

Charlotte Heje Haase podcaster

Charlotte Heje Haase

Jeg er selvstændig podcaster, forfatter og redaktør. Jeg har en Master i Communication, Culture and Society, University of London.

Derudover er jeg: Gruppe Facilitator, Systemisk coach,  Historiefortæller, Flowspecialist, Online marketing specialist og Projektleder.

I mange år arbejdede jeg som redaktionschef på magasinet Psykologi. Jeg har podcasten Forfatterhjørnet med 1500 unikke downloads per episode. Den er dog pensioneret pt. Og så har jeg podcasten “Podcaster! Del din stemme” samt “Skab DIG”.  

På en uge redigerer jeg og producerer 4 podcastepisoder for kunder. De har stor succes med deres podcasts, som har åbnet døre for forlag, solgt kurser og skabt samarbejder.

Ofte stillede spørgsmål

“Hvorfor et online podcast kursus?”

Mit svar: “Det er godt at lære det tekniske online, så du kan stoppe videoerne og selv sidde med fx lydredigering og upload til Apple Podcast i praksis. Du kan lære tingene i dit eget tempo. Ofte glemmer man en masse detaljer fra live kurser, og sidder så og hiver sig i håret, når det skal implementeres.

Med i forløbet hører en lukket gruppe til spørgsmål og svar for alle kursister, så jeg kan støtte dig i processen fra idé til realitet. 

Det vigtigste for mig er, at du kommer i mål med din podcast, og jeg står til rådighed til at spare alt fra titel og ordlyd til indhold og udformning.”

 “Jeg sidder fast i forhold til indholdet. Kan podcast kurset hjælpe her, eller skal jeg booke dig 1:1?”

“Jeg har arbejdet professionelt med indhold i 15 år, og en stor del af kurset handler om at kigge på dit indhold og sørge for, at du kommer ud med noget, som både er sjovt at lave og at lytte til.

Indhold og redigering er mit speciale, så du skal være så velkommen, hvis du vil have sparring og øvelser til at åbne for din kreativitet og mulige indhold.”

“Hvad hvis jeg ikke når i mål på de 6 uger podcast kurset varer?”

Mit svar: “Nogle gange bliver børnene syge, hunden begynder at halte, og livet kommer i vejen – og ingen panik. Du har adgang til onlinekurset, så længe der er internet. Og kan derfor tage det i dit eget tempo.

Det eneste, der kun er tilgængeligt i de 6 uger er min sparring og holdets fælles skridt i processen fra idé til udgivelse.”

“Bliver indholdet ikke forældet?”

Mit svar: “Jo, det kan den tekniske del hurtigt blive. Men dit online hold får opdateret indholdet, når der sker tekniske skift, så du ikke sidder med forældet viden.”

“Jeg er IKKE teknisk anlagt, kan jeg følge med i podcast kurset?”

Svar: “Når jeg kan, så tro mig, så kan du også.  Det er faktisk ikke så svært at redigere lyd, eller at få filen fra råfil og ud til andres ører. Og meget af det, behøver du kun at sætte i system en gang. 

Fordi jeg selv var teknisk udfordret i starten (jeg er ikke sådan en, der kan se en youtubevideo og så bare komme i mål på fem minutter), er jeg en meget tålmodig mentor og kan forklare det i et sprog, så alle kan være med. ” 

Skal du have din podcast i 2021?

Podcast odile poulsen

Hvad siger kursister på mit podcast kursus?

"Jeg havde ingen ide om, hvor jeg skulle starte eller slutte, eller hvor jeg skulle søge viden til at komme i gang med at podcaste. Kurset har sparret mig mange mange timers søgning rundt på PC og prøven mig frem. Det tog mig 6 - 7 uger. Uden podcast kurset var jeg ikke kommet i gang. Det var ganske enkelt for mange ting at finde ud af. Charlotte er fantastisk som underviser. Hun guidede først igennem den "bløde del", så ens hvorfor landende og derefter den mere tekniske del. Fællesskabet i onlineforløbet var særligt godt, og at man havde nogen at følges med og sparre med. Charlotte er rigtig god til at komme med feedback til alle. Jeg var begejstret for den meget nemme tilgang til stoffet, det var rigtig nemt at sætte det hele op, når bare man fulgte guiden."
Majbrit L. Jacobsen
Majbrit L. Jacobsen
Forfatter og podcaster
"Charlotte Heje Haases begejstring for podcast har fået mig til at ville lave min egen podcast. Havde ikke overvejet det inden jeg mødte Charlotte. Men hendes passion smittede mig. Hendes podcast kursus er så fint sat sammen. Det er bygget super op, så du bliver taget i hånden hele vejen, og virkelig føler at du er i stand til at lave et godt produkt. Charlottes erfaring og viden skinner så tydeligt igennem, og hun giver konkret feedback hele vejen igennem forløbet, så du hele tiden kan justere det du har lavet. Kan kun anbefale dette kursus til dig, der ønsker at lave din egen podcast."
Camilla Qwist
Camilla Qwist
Triyoga instruktør og selvstændig
"Jeg fik lyst til at lave en podcast, fordi det er en ny måde at fortælle historier på. Podcasts er fede at lytte til, og de har det med at krybe ind under huden. Charlotte Heje Haase er eminent til at skabe et rum, hvor ting kan lykkes - uden at komplicere det med irrelevant snak om teknikken, som klares i nemme trin-for-trin videoer. Charlotte har igennem podcast kurset stået til rådighed for spørgsmål fra kursisterne med en utrættelighed hjælpsomhed. Muligheden for at tilkøbe en hands-on arbejdsdag som kursist var et godt redskab for mig til at nå det sidste stykke vej, og derfra var der ikke langt videre ud i verden for min første “prøve episode”.
Nathalie Pade podcaster
Nathalie Pade
Forfatter og podcaster
"Jeg har deltaget på podcast kurset ´Skab din podcast´ hos Charlotte Heje Haase, og uden det var min Feminin Business podcast aldrig kommet ud i verden! Jeg har fået undervisning i redigering, uundværdlige tips til udstyr og optagelse, rådgivning omkring grafikken og i det hele taget en plan for, hvordan jeg skruer det hele sammen. Charlotte har stor erfaring, og det mærkes tydeligt i hendes undervisningsmoduler, samt i hendes feedback i gruppen. Tak for at have skabt et så fedt og grundigt kursus, som tager hånd om det hele, Charlotte.".
podcast kursus Dorte Lytje
Dorte Lytje
Feminin Business mentor
"Jeg har deltaget på Charlotte Heje Haases podcastkursus. Jeg har arbejdet med lyd og min stemme før og kan godt lide at redigere. Min udfordring var at finde frem til indholdet. Jeg havde mange idéer men vidste, at omdrejningspunktet skulle være podcast for eller med børn. Charlotte var her en rigtig god sparringspartner. Hun havde konkrete og effektive skriveøvelser og redskaber til at arbejde med netop det, jeg stod i. Hun var også god til at guide igennem arbejdet og inspirere til at tænke og mærke efter, hvad der lige præcist var det rigtige for mig. Efter kurset gik der ikke lang tid før jeg havde lavet to små podcasts som mindede en del om radioreportager fra Folkemødet 2018 - og med børn. Nu udvikler jeg på en podcastserie om børnekultur."
Dorthe Møller Paulsen
Dorthe Møller Paulsen
Projektleder for kultur- og byfornyelsesprojekter
"Jeg frygtede, at det ville blive et problem med et online podcast kursus ift. teknik. Men det var ubegrundet. Charlotte Heje Haases videoer er så udførlige og pædagogiske, at jeg hurtig lærte programmerne at kende. Og så er det fedt at kunne gå tilbage, hvis jeg ikke havde forstået, hvad jeg skulle. Det vil man jo ikke altid kunne gøre til et fysisk kursus. Så onlinedelen har faktisk været en enorm styrke. Jeg har kunne tage det, når det passede mig - mellem møder, eller når børnene sov. At der kom et modul om ugen + live på FB holdt mig til ilden. Jeg har før taget online kurser, jeg ikke har gjort færdigt. Men her kom jeg i mål - og det er jo den fedeste følelse. Super fedt at være connected og få svar på spørgsmål med det samme. Charlotte er en fantastisk engageret underviser. Hun er meget pædagogisk og god til at gøre uoverskuelige emner meget konkrete og håndgribelige. Derudover har det været en kæmpe gave med hendes flair for indhold og tekster. Jeg har både fået startet på en proces med at udvikle en podcast på min arbejdsplads og sendt en privat podcast ud i verden."
Solveig Høgh Larsen
Kommunikationskonsulent
"Jeg besluttede mig til at få en podcast, fordi jeg har meget på hjerte omkring gode forandrende samtaler. Derudover vil jeg gerne bruge podcasten som og til markedsføring. Det er rigtig rart, at Charlotte Heje Haase har gået vejen før mig og har prøvet sig frem - sådan at jeg kunne gøre det rigtige i første hug. Hun er en dejligt behagelig og tillidsvækkende underviser. Jeg var en meget langsom starter. Og det var måske, fordi det var online. Men da vi aftalte at mødtes en gruppe med Charlotte som facilitator, kom motivationen. Da jeg så VAR i gang, var det rigtig fedt, at podcast kurset er online, fordi jeg så kunne tage det i mit eget tempo. Hvis det havde været fysisk undervisning, og jeg var røget bagud, så havde det været rigtig svært at indhente igen. Så det var klart en fordel, at jeg har kunnet finde indholdet frem, når jeg var klar til det. Samtidig synes jeg også, at der kan være noget motiverende i, at man følges med en gruppe. For følelsen af at være bagud gjorde måske også noget godt for min motivation."
Podcast kursus Malene Akpuaka
Malene Akpuaka Brandt Andersen
Selvstændig underviser i forandrende og motiverende samtaler
"Jeg har en podcast for at få kendskabet til kropslig læring og mere nærvær i arbejdslivet og ledelse ud i verden. Samt for at gøre opmærksom på mit personlige arbejde. Jeg valgte at tage podcast kurset, da jeg aldrig ville have kunne gøre det selv. Det havde været en dødssejler. Det var ikke svært at komme i gang. Det er super dejligt, at jeg selv kunne vælge at lytte og se videoerne, når det passede mig. At jeg ikke skal bruge tid på transport. At jeg har kunne stille spørgsmål til gruppen, hvis der var noget, jeg var i tvivl om. Og fordi jeg selv blot gerne ville i gang hurtigst muligt, sparrede jeg en masse tid på ikke at skulle socialisere. Min tid er blevet brugt meget effektivt. Det passede mig rigtig fint i dette tilfælde. Det fungerede super fint, at der kom et modul om ugen, og vi fulgtes som gruppe. Jeg har en enkelt gang deltaget på et onlinekursus, hvor jeg selv sad med det hele og adgangen til det hele … jeg kom aldrig rigtig i gang. Charlotte Heje Haase er super kompetent og vidende inden for sit felt. Som underviser er hun meget pædagogisk, altid støttende, aldrig dømmende. Man kan mærke, Charlotte oprigtigt gerne vil hjælpe dig i gang med at podcaste og gøre det, så indholdet og formidlingen bliver god. Det 6 ugers online podcast kursus har mine varmeste anbefalinger."
Sofie Kempf
Selvstændig og founder af Core Energy
"Jeg er rimelig teknisk anlagt og havde ingen forhindringer i forhold til den side. Men jeg følte mig meget alene om mine tanker og ideer og savnede en at sparre med - en slags hjælp til koncept udvikling af podcasten. Derudover var jeg usikker på hvordan jeg fik den ud i verden. Podcast kurset var så godt. Charlotte Heje Haase har været en skøn jordemoder, som har støttet mig i processen og hujet på mig undervejs. Det er rart at have et forløb, hvor jeg altid kan gå tilbage og lige tjekke op på, hvordan var det nu det var med xyz. Charlotte er en god formidler både på video og live. Det er tydeligt, at der ligger en kreativ ildsjæl, bag alt hvad hun gør. Hun giver meget generøst ud af sin viden og sin mening. Sparringen på mit indhold har været guld værd for mig, og jeg vil til hver en tid anbefale kurset og Charlotte, til alle der overvejer at starte en podcast. Perfekt kombi af blid feminin kreativitet og maskulin Sådan-gør-du."
podcast kurser PiaMaria Manou
PiaMaria Manou
Ekspert i overgangsalderen
"Jeg havde ikke fået ideen til at lave min egen podcast, hvis ikke det var for Charlotte Heje Haase. Og jeg var slet ikke kommet i mål, uden hendes meget overskuelige og pædagogisk opbyggede podcast kursus og hendes opmuntrende tilgang og væremåde. Jeg deltog i en live-dag i starten og slutningen af kurset og kombinationen af fysisk møde og digitalt kursus er genial. Uanset om det er online eller ude i virkeligheden, er Charlotte er en meget dejlig underviser. Varm og nærværende, tålmodig og virkelig dygtig. Hun giver dejlig, konstruktiv feedback undervejs, og man er på intet tidspunkt ladt alene. Selvom jeg har udgivet min podcast, er jeg slet ikke færdig med at bruge materialet fra Skab din podcast endnu."
Podcast kurser Anja Verder
Anja Verder
Intuitiv mentor
"Jeg har med hjælp fra Charlotte Heje Haase fundet min stemme. På podcast kurset har Charlottes ekspertviden ført mig gennem modulerne fra ide til færdigt produkt. Charlotte Heje Haase har styr på alle detaljer og har guidet mig igennem teknikken og med detaljer til at lykkes. Jeg er vild med Charlottes hjertevarme og hjælp til, at jeg som kommende podcaster virkelig rykker og får resultater. Charlotte brænder for, at deltagerne lykkes og kommer igang. Det kan også anbefales at møde Charlotte og de andre deltagere på de fysiske arbejdsdage. Det er timer, der er godt givet ud. Tak Charlotte for du gav plads til min stemme og podcasten “Kronisk Livsglæde”.
Podcast kurser Charlotte Scharling
Charlotte Scharling
Livsglæde mentor
"Jeg funderede over, hvordan jeg skulle få mit budskab ud til en større skare af mennesker. Valget faldt på at skabe en podcast, fordi jeg selv er vild med at lytte til podcasts. Podcastkursets informative instruktioner og videoer fik mig igennem en masse ny læring. Forløbet har speedet min læringsproces gevaldigt op, og jeg står allerede med min første podcast efter 6 uger. Charlotte Heje Haase guidede, stod til rådighed og førte med stor viden mig og de andre kursister igennem processen. Charlottes blide væsen og positive tilgang til alle, gav mig stor tryghed i, at jeg var på rette vej. Jeg fik bl.a. konstruktiv feedback på mit artwork (podcast logo). Det gav mig blod på tanden til at skabe noget, jeg ikke havde forudset. De programmer, Charlotte anbefaler, er så nemme at bruge, at jeg fik lavet et cool Artwork gratis. I læringsprocessen kunne jeg se og læse de andre kursisters vej mod deres podcast. Det gav mig en fornemmelse at at være sammen med andre og det var skønt at kunne få og give respons til de andre kursister også. Nu har jeg både en podcast, et nyt netværk af podcastere og tillid til, at jeg også har et budskab at dele."
Podcast kursus Annelise Thune
Annelise Thune
Facilitator og Coach
"Jeg er så taknemmelig for Charlotte Heje Haases podcast kursus. Ikke nok med jeg har fået udgivet min første podcast, så fik jeg også en masse indsigter omkring min forretning. Jeg troede, jeg skulle lave podcast om noget helt andet, men i et af de første moduler landede indsigten om, at jeg selvfølgelig skulle lave mine intuitive børne eventyr som podcast. Jeg er vild med Charlottes energi - hun er så mild og skøn og samtidig skarp og ærlig i hendes feedback. Forløbet passede perfekt til mig, med korte præcise videoer og en masse inspiration og det har været så skønt med sparring fra de andre medkursister. Skab din podcast kan i den grad anbefales, hvis man ønsker at komme igang med at podcaste. Charlotte er en skøn formidler, og man føler sig tryg i hendes nærvær."
Nicooline Podcastkursus
Nicooline Lassen
Historiefortæller, terapeut og healer
Skab din podcast-kurset er bygget rigtig godt op, og det er tydeligt, at Charlotte ved, hvordan hun skal tage men i hånden og lede mig trygt fra start til slut. Charlotte tilbyder et ligeværdigt, respektfuldt, smidigt, venligt og super professionelt samarbejde. Hun lytter, stiller de rigtige spørgsmål, rådgiver og udfordrer i den rette balance. Hun kan sin metier til fingerspidserne, og derudover indeholder hun en helt særlig form for blidhed og ydmyghed, som tillader mig at lege og være ægte nybegynder. Charlotte er blevet min Podcast-mama, og jeg glæder mig til at udvikle mere med hendes helt uvurderlige hjælp. De største lykønskninger til dig, der også finder frem til Charlotte og får mulighed for at mærke hendes særlige touch.
Anastassia Helle Spenner
Anastassia Helle Spenner
Podcast: Den karmiske danser

6 ugers online podcastkursus

FÅ DIN EGEN PODCAST

Praktisk og støttende podcastkursus
for dig der vil have en fængende podcast
ONLINE HOLDSTART

Lav din podcast
Din podcast-rejse starter den:
14. oktober

6 uger med et modul om ugen med sparring
Frigivet hver torsdag
Livstidsadgang
+ Ugentlig live undervisning og sparring over Zoom.
Torsdage kl 20.30-21.30 (alt optages, hvis du ikke kan være med)

Bemærk der er begrænsede antal pladser på forløbet, så der er tid til sparring.

Pris for 6 uger med sparring og al materiale, der skal til for at sende din podcast ud i verden:
Early bird - spar tusind kr: 
2.699 kr plus moms 
Det er 3.373 kr inklusiv moms

Normalpris: 3.699 kr plus moms
(det er 4.624 kr inklusiv moms)

Spørgsmål: charlotte.heje.haase@gmail.com

Jeg glæder mig meget til at høre mere om din podcast og hjælpe dig i mål.

Har du brug for mere information og afklaring, så skriv en sms til mig på 4195 2190, så aftaler vi en gratis 1:1 snak på 20 minutter over telefonen eller Zoom, så længe pladser haves. Jeg er tilbage fra ferie i august. Husk at skrive over besked først. 

Kh. Charlotte Heje Haase

11 tanker om “Podcastkursus 2021: Skab din unikke podcast på 6 uger!

 1. Solvej kyung-Sook Christiansen

  Kære Charlotte

  Jeg synes dit podcast kursus ser super skønt ud. Jeg vil bare høre dig om kurset kunne være noget for mig.
  Jeg har allerede været på to podcastkurser og er igang med at producere men ønsker hele tiden at blive bedre. Det er især det tekniske og finalizing og udgivelse som jeg godt kunne tænke mig at blive bedre til.
  Hvad tænker du, kunne dit online forløb hjælpe mig videre?
  De bedste hilsner
  Solvej K Christiansen

 2. Pingback: Iben Maria Zeuthen: Podcasting og det personlige interview

 3. Charlotte Indlægs forfatter

  Kære Solvej
  Jeg ville nok arbejde lidt med, hvad der holder dig tilbage og skubbe blidt til dig (er forfatter og kender alt for godt, det skræmmende i at give slip og sende noget ud i verden).

  For jeg tænker, at hvis du allerede har været på to kurser, så har du formentlig den viden, du har brug for, for at sende din første episode ud i verden (optagelse, redigering, mikrofon, oprettelse og marketing). Hvis det er et fysisk kursus, kan man dog hurtigt glemme den tekniske del, hvis man ikke bruger det med det samme.

  Jeg ville selvfølgelig elske at have dig med, hvis du sidder fast. I mit forløb leverer jeg praktisk viden omkring teknik, redigering osv og viser, hvordan man lettest muligt får sin podcast ud i verden og får en god lyd og indtryk meget enkelt.

  Mit onlinekursus får dig fra a-z i podcasting i små trin med opgaver, der får dig i mål. Et modul frigives om ugen, og man følges som hold, så man bliver fulgt op på at komme i mål.

  Jeg er også skrivementor og kreativitetscoach, så hvis det er noget mentalt, der blokerer dig for at komme videre, hjælper jeg med det i løbet af kurset. Jeg har også arbejdet som redaktør og journalist i mange år så hjælper med sparring på indhold og intro i forrummet, for dem, der deler.

  Men hvis du leder efter et podcast kursus, der indfører i avanceret teknik og lave fortælle-podcast med lydeffekter a la Third Ear, så er det ikke her. Men jeg hjælper folk med at lave interviews og solo episoder og at udtrykke det, som de gerne vil sige og få en fed Podcast med godt indhold – der både er sjov at lytte til og at skabe.

  Hvis jeg skal fortælle, hvad jeg særligt har fået feedback for i forløbet, så er det overskueligheden og min store feedback på indhold. Jeg elsker at braine på titler og hjælpe med at blive mere skarp på, hvad de forskellige podcaster-spires særlige kunnen er – og hvordan det bedst formidles.

  Skriv til mig på charlotte@dinpodcast.dk, hvis du ikke helt fik svar. Her kan du også uddybe, hvad du mangler, for at komme igang.

 4. Pingback: Faglighed er et plus som uafhængig podcaster - DIN PODCAST

 5. Pingback: Hvordan laver du et podcast logo? Hemmeligheden bag godt artwork

 6. Pingback: Solo podcast? Vær dig selv og brug din stemme og personlighed - DIN PODCAST

 7. Pingback: Podcast format! Hvilket form skal din podcast tage? Om interviewet

 8. Pingback: Podcast mentor: Lad mig hjælpe dig med din podcast!

 9. Pingback: Som podcaster er du lytterens øjne - Din Podcast Tips

 10. Pingback: Selvstændig podcaster - Podcasten ændrede mit arbejdsliv

 11. Pingback: Brug historiefortælling i din podcast. 4000 lyttere til min fødsel!

Der er lukket for kommentarer.