Eksklusiv implementeringsdag

Kom i mål med din podcast!

Podcast arbejdsdag med sparring

Kom til en dag, hvor vi dykker ned i din podcast. Dette er en implementeringsdag for dig, der deltager i onlineforløbet ‘Skab din podcast’. 

Næste dato:

Den 21. august. kl. 10-15. 

499 kr. inklusiv moms

Vigtigt: Dette tilbud er kun til dig på onlineforløbet. Og der er kun plads til 8 per dag for at sikre, at jeg får hjulpet alle. 

“Kom og jeg hjælper dig med det, der driller.”

Jeg ELSKER onlinekurser. Det giver mig mulighed for at tage tingene i mit eget tempo. Men jeg kender virkelig også godt det med at have brug for fysiske møder og sparring. Nogle gange sidder jeg fast i materialet eller er i tvivl om, jeg er på rette vej. Så jeg har lavet dette tilbud eksklusivt til dig på onlinekurset 'Skab din podcast'. Denne dag kan du komme og dykke ned i din podcast fra kl. 10-15 og få individuel 1:1 sparring med mig. Både på indhold og teknik.
Så uanset hvor du er i forløbet, har du mulighed for at få noget ud af dagen.
Jeg glæder mig meget til at møde dig og støtte dig i at lave en fængende podcast, som du har mod på at dele med verden.
Charlotte Heje Haase podcaster
Charlotte Heje Haase

Arbejd igennem

Kom til en dag i et hyggeligt og intimt fællesskab (der er max 8 pladser). Du har muligheden for at fordybe dig i din podcast, at lære at redigere, dele den med verden eller at få indholdssparring. 

HUSK hovedtelefoner, computer og evt udstyr. 

Sæt kryds i kalenderen

Kom med og få hjælp til det sidste. Uanset hvor du er i processen. Om du ikke er kommet igang ordentligt endnu, eller er færdig med kurset og har brug for sparring på noget. 

Det koster kun 499 kr. inklusiv moms for onlinekursister

NB: Den billigste 1:1 sparring tilgængelig. 

Lækker økologisk mad midt i naturen

Jeg har valgt, at vi mødes på Traktørstedet og arbejder efter aftale med Hanne, der ejer stedet. Det er en vidunderlig café midt i naturen med rustik mad. Fx kan man få hjemmebagt brød med humus til 25 kr. Og der er ikke så mange gæster i løbet af dagen. Du kan også gå en tur og få frisk luft til hovedet, efter en redigering – og hive mig ud på gåturen for sparring eller en intro-optagelse. 

Traktør-stedet

  • Granatvej 9, 2770 Kastrup. Gåafstand fra Vestamager Metro. Lad os mødes ved de røde låger ved parkeringspladsen på Otto Baches Alle.
  • Charlotte@dinpodcast.dk
  • (00 45) 4195 2190 (Charlotte Heje Haase)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *