HVEM ER CHARLOTTE?

Charlotte Heje Haase startede i 2016 sin egen podcast Forfatterhjørnet.  Siden har hun startet to andre podcast selv og har hjulpet adskillelige selvstændige igang med at podcaste.

“At sende min podcasts ud og at lade min stemme fylde var angstprovokerende i starten. Men hvad jeg har fået ud af det – både på det personlige og arbejdsmæssige plan – er helt fantastisk.”

“Jeg elsker at lave fedt indhold om det, jeg brænder for. Hver uge får jeg henvendelser fra folk, der gerne vil have deres egen podcast, og derfor har jeg nu samlet alt det, jeg gerne ville have vidst, da jeg startede, i et online podcastkursus.”

LIDT OM MIG

Charlotte Heje Haase

Privat: Jeg er 40 år og har to børn, tre bonusbørn og en mand. Jeg bor i Tårnby, hvor naboerne hilser på hinanden og går daglige ture på Fælleden.  

Arbejdsmæssigt: Jeg er uddannet i Kommunikation og kultur på Goldsmiths College, University of London. Jeg har arbejdet med journalistik og redigering i 15 år og har været redaktionschef på magasinet Psykologi. Jeg har også været manuskriptforfatter på dele af det prisbelønnede onlinekursus Vestas World. 

Jeg har skrevet over 500 klummer for Urban og Femina.

Interesser: Jeg har en lidenskab for kreativitet og historiefortælling. Jeg har fire bøger på samvittigheden. Og der er to på vej. 

Mit motto: Som perfektionist på afvænning er mit yndlingsmotto: “Done is better than perfect”.

Det tog mig et halvt år at udsende min første podcast episode efter, at jeg havde interviewet de fire første gæster. På det tidspunkt havde jeg redigeret episoderne så meget i smadder, at jeg måtte starte forfra tre gange. Nu har jeg lært at give slip meget før og pille meget mindre, og det sjove er – det bliver tusinde gange bedre.

Derfor elsker jeg podcasting: Jeg brænder for at få folk til at udtrykke det, de har på hjertet og at skrive frit. Ved at tale med andre forfattere, har jeg muligheden for at dykke ned i præcis det emne og lære af deres erfaringer til inspiration for mig selv og mine lyttere. Det har også været fantastisk at stifte fred med min egen stemme og turde fylde på den måde.

Fun facts: Jeg var den første i Danmark, der udgav en blook – en bog baseret på en blog. Derfor er jeg endt som et Trivial Pursuit spørgsmål.

Engang tog jeg til undervisning i salsa, hvor man skulle skifte partnere hvert 5. minut – efter 15 minutter gemte jeg mig på toilettet i en halv time. Jeg har ghost-writet et tillæg for mænd omkring pik-fitness.