1:1 podcasthjælp

En halv dag med din podcast i centrum

Podcast mentor1) Sparring 1:1

Har du brug for podcast feedback i forhold til indhold, udtryk og kanaler, eller er der noget teknisk, der driller, så hyr mig til en halv dag, hvor vi sidder sammen med din podcast i fokus.

Jeg har lavet et onlinekursus til de helt basale tekniske spørgsmål.

Det er optimalt at lære det på denne måde, da du kan stoppe videoerne og altid vende tilbage, når du er i tvivl (kan huske fra mig selv, at man først rigtig forstår det, når man selv sidder med det).

Så de helt basale ting vil jeg anbefale dig, at du tilegner dig på det kursus. Men derfor kan det godt være, at du vil have lidt ekstra hjælp, sidder fast med noget – eller ønsker indholdssparring.

Nænsom podcasthjælp og feedback

Jeg er vild med at give nænsom og opbyggelig feedback, så du deler din stemme med verden, som kun du kan. Er du i tvivl, om du skal lave solotalks, interviews eller have en co-host? Er du mikrofon-blokeret? Eller måske er du i tvivl om din podcasts længde eller frekvens? Så tag fat i mig.

Det kan også være, at du allerede har en podcast, men du ønsker at give den et indholds-makeover eller vil have forslag til, hvordan den kan vokse.

Kontakt mig

Er vi det rette match? Det kan vi kun finde ud af ved at tale sammen.

Tag kontakt på: charlotte.heje.haase@gmail.com eller 4195 2190 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *