Skab dig podcast

Denne podcast er en personlig rejse. Hjem. Jeg er midt i livet. Jeg vil gerne være en succes som selvstændig. En nærværende mor, en god kæreste og have adgang til alle følelser igen. Men først og fremmest vil jeg gerne være glad. Hvordan pokker bliver man det, når man i en periode lidt har glemt at passe på sig selv, eller har lukket ned for nogle rum i sig selv? Hvordan finder jeg hjem til mig selv? Her er hverdagseventyr og fortællinger, tanker, erkendelser og tvivl.

Velkommen til Skab DIG

Skab DIG
Skab DIG
Velkommen til Skab DIG
/

Charlotte Heje Haases personlige podcast

Hvis du gerne vil podcaste (eller finde ind til glæden ved at skabe igen), så kan det være, at du skal have en personlig podcast eller noget, der bare er ren glæde.

Sådan havde jeg, Charlotte, det med Skab DIG. 

En podcast, hvor jeg kunne spørge mine gæster og mig selv: “Hvordan har du det lige nu?” og “Skaber du dig?” 

Podcasten er mit frirum og legeplads.

 

Podcasten er en lyd dagbog

Som selvstændig skal jeg ofte gøre ting, der har et forretningsmæssigt ‘hook’. 

Fx startede jeg med podcasten “Forfatterhjørnet” i 2016, der skulle støtte mig som skrivementor.

Og så har jeg “Podcaster del din stemme” fra 2021 sammen med Camilla Lærkesen, der også hjælper mine Din Podcast kunder.

Jeg havde brug for en podcast, jeg kunne eksperimentere i og bare udgive episoder, når jeg havde lyst.

Skab DIG er en podcast, der ikke skal noget rent strategisk.

Her undersøger jeg ‘bare’, hvordan jeg har det lige nu uden manuskript. 

Det er en slags dagbog på lyd – hvor jeg bruger historiefortælling og dykker dybere ned i personlige emner.

Jeg deler ud af tanker og følelser og har af og til mennesker inde, som jeg taler med om emner, der brænder i nuet. 

Det kan være sorg, vrede, kærlighed og kreativitet.

 

Fra burde til en nødvendighed

Det er en indre opdagelsesrejse.

Jeg regnede ikke med, at nogen gad at lytte med. 

Og det var heller ikke mit sigte. 

Sjovt nok er det min mest populære podcast, selvom det er den, jeg laver mindst larm for (min familie behøver virkelig ikke lytte med).

Den ligger nogle gange som nummer fem i Danmark indenfor sin kategori “Personal Journals”.

Min pointe er ikke, at man ikke behøver lave larm for sin podcast, hvis den rammer rent.

Men at det måske kan inspirere dig til at tænke lidt ud ad podcast-boksen og fra burde til at have lyst til. 

Og hvem ved, hvad der opstår fra der.

Om ikke andet glæde og at finde ind til din stemme og legen.

 

Podcast om noget der brænder

Det er så vigtigt, at du kan mærke noget, der brænder i din podcast. 

Uanset om det er en strategisk podcast eller ej. 

Jeg ser det altid som et godt signal, når man er lidt nervøs for at dele, fordi der er noget på spil.

 

Charlotte Heje Haase lydbog

Episoder af Skab DIG

Her kan du se de seneste episoder af podcasten.

Alkohol og mit brudte løfte

Skab DIG
Skab DIG
Alkohol og mit brudte løfte
/

Vi har lige været i udlandet med familien. Det var helt fantastisk og tiltrængt. Men da tjenerne satte et glas alkohol ved min plads, så skete der noget i mig. Og jeg brød mit løfte og mærkede en gammel følelse og trang. Det fortæller jeg om i...

Ugens øvelse: "Jeg er din sjæl, og jeg ønsker at fortælle dig ..."

Skab DIG
Skab DIG
Ugens øvelse: "Jeg er din sjæl, og jeg ønsker at fortælle dig ..."
/

Skaber du dig, eller er du holdt op med at skabe dig? Hvordan har du det egentlig? I denne uge vil jeg opfordre dig til at udføre skriveøvelsen: "Jeg er din sjæl, og jeg ønsker at fortælle dig, at ..." Det er inspireret af Majbritte...

Majbritte Urikkeholm og en hilsen fra den anden side

Skab DIG
Skab DIG
Majbritte Urikkeholm og en hilsen fra den anden side
/

Majbritte Ulrikkeholm er i den grad et menneske, der skaber sig. Kreativt og i livet. Hun er sanger, sangskriver, forfatter og kreativ forløser. Jeg mærker det dybt, hver gang jeg taler med hende og lytter til hendes ord. Her i juni er det tre...

Majbritte Urikkeholm og en hilsen fra den anden side

Skab DIG
Skab DIG
Majbritte Urikkeholm og en hilsen fra den anden side
/

Majbritte Ulrikkeholm er i den grad et menneske, der skaber sig. Kreativt og i livet. Hun er sanger, sangskriver, forfatter og kreativ forløser. Jeg mærker det dybt, hver gang jeg taler med hende og lytter til hendes ord. Her i juni er det tre...

En søn der endelig trives! Og min langsommeligheds-udfordring

Skab DIG
Skab DIG
En søn der endelig trives! Og min langsommeligheds-udfordring
/

I sidste episode delte jeg mit møde med Lotte Pia Stenfors, som var en somatisk samtaleterapi session og nærværsmøde. Det giver mig lyst til at passe bedre på min krop og komme ned i tempo, så jeg kan få kontakt til alle dele af mig og hele det,...

En søn der endelig trives! Og min langsommeligheds-udfordring

Skab DIG
Skab DIG
En søn der endelig trives! Og min langsommeligheds-udfordring
/

I sidste episode delte jeg mit møde med Lotte Pia Stenfors, som var en somatisk samtaleterapi session og nærværsmøde. Det giver mig lyst til at passe bedre på min krop og komme ned i tempo, så jeg kan få kontakt til alle dele af mig og hele det,...

Mød Charlotte 10 år! Somatisk samtaleterapi for åben mikrofon

Skab DIG
Skab DIG
Mød Charlotte 10 år! Somatisk samtaleterapi for åben mikrofon
/

Lotte Pia Stenfors har somatisk samtaleterapi med mig for åben mikrofon. Det er til hendes podcast "Lyden af nærhed". Det var så fin en oplevelse, at jeg har lyst til at dele den med dig. Også selvom den går meget tæt på, så hvis du ikke er for...

Mød Charlotte 10 år! Somatisk samtaleterapi for åben mikrofon

Skab DIG
Skab DIG
Mød Charlotte 10 år! Somatisk samtaleterapi for åben mikrofon
/

Lotte Pia Stenfors har somatisk samtaleterapi med mig for åben mikrofon. Det er til hendes podcast "Lyden af nærhed". Det var så fin en oplevelse, at jeg har lyst til at dele den med dig. Også selvom den går meget tæt på, så hvis du ikke er for...

En hverdagshelt i Fakta! Han blandede sig

Skab DIG
Skab DIG
En hverdagshelt i Fakta! Han blandede sig
/

I weekenden var jeg vidne til en blandehistorie. En mand, der stod i kø i Fakta, sagde fra, da fyren bag kassen blev chikaneret. En lille ekstra episode om det at blande sig. Her i det offentlige rum. Og undersøgelse af hvorfor jeg noglegange...

En hverdagshelt i Fakta! Han blandede sig

Skab DIG
Skab DIG
En hverdagshelt i Fakta! Han blandede sig
/

I weekenden var jeg vidne til en blandehistorie. En mand, der stod i kø i Fakta, sagde fra, da fyren bag kassen blev chikaneret. En lille ekstra episode om det at blande sig. Her i det offentlige rum. Og undersøgelse af hvorfor jeg noglegange...

1 2 3 13

Det skriver en lytter

Skab dig Pia Larsen
5/5

Vildt stærke fortællinger

"Når vi tør vise vores sårbarhed som Charlotte så fint deler i Skab DIG, bliver det til en vild stærk fortælling. Jeg elsker at høre dine refleksioner."

"Det mest hjertevarmende og givende selskab. Skab DIG! Vært Charlotte Heje Haase evner som få at åbne til et ærligt og vedkommende rum af sårbarhed, skaberkraft og generøsitet. De varmeste anbefalinger."

"Nænsomt og stærkt. Jeg er vild med Skab DIG. Der kan ske alt i det rum. Det er inspirerende, at Charlotte gør med det, som hun vil. Det er en invitation til at skabe sit og sig. Fedt. Tak for farverigt indhold."

Apple podcast review

5 stjerner ud af 5

Vurderet af 37 tilkendegivelser på Apple Podcast (juni 2022). Det er for vildt! Tak. Se alle anmeldelserne her https://chartable.com/podcasts/skab-dig