Podcaster del din stemme podcast
fjerninterviews

Fjerninterview? Platforme for podcastere Charlotte anbefaler

Det er genialt at kunne lave fjerninterviews som podcaster. Verden bliver mindre, der spares tid, og vi kan bruge både lyd og video, hvis det giver mening. Men det tekniske kan godt give lidt hovedpine. I denne episode dykker Charlotte ned i nogle...
Podcaste i ferien

Skal du podcaste i ferien? Aktiver din podcast

Skal du podcaste i ferien? Vi har podcast i ørerne på stranden, ud på lange gåture, vi har podcast i ørerne på flyrejsen eller i bilen på vej i sommerhus. Forproduktion er en god ide. Her guider Camilla Lærkesen dig.
Podcast handle om

Hvad skal du podcaste om? Dit podcastindhold og koncept

I denne episode dykker Charlotte ned og giver et hurtigt overblik over de mest almindelige typer af podcasts og tips til at finde dit krydsfelt mellem din viden og din passion. Dit indhold skal være noget, du har lyst til at tilbringe en del tid...
“Jeg har jo ikke podcast-stemmen!” Charlotte Heje Haase

Velkommen til Podcaster – Del din stemme

Denne podcast er til dig, der vil igang med at podcaste, lave bedre indhold, have flere lyttere - og have det sjovere undervejs. Medværter: Charlotte Heje Haase og Camilla Lærkesen

Podcast

En podcast om at podcaste

Vil du podcaste? Denne podcast om at podcaste er for dig, der podcaster – eller vil igang med det. 

Bliv inspireret til at få flere lyttere, forbedre dit indhold og have det sjovere undervejs. Vi søger altid gode podcasthistorier og spørgsmål. 

Podcastværter: Charlotte Heje Haase og Camilla Lærkesen fra Din Podcast.

 

Hvem er vi?

Charlotte Heje Haase startede med at podcaste i 2016 med Forfatterhjørnet. Og har podcasten om kreativitet og selvudvikling Skab DIG (2020). 

Siden sin start har hun hjulpet hundredevis af mennesker igang med at podcaste gennem 1:1 podcasthjælp og det populære online podcastkursus Skab din podcast.

Camilla Lærkesen debuterede med sin podcast “Bevidst Introvert” i 2018. Hun synes, der manglede et talerør for de stille stemmer. 

Og det gjorde der! Podcasten er populær og har støttet Camillas foredragsvirksomhed. I 2021 startede hun podcasten “Netværkshistorier”.

Sammen tilbyder Camilla og Charlotte det fem måneders forløb Podcast Masterclass. 

Det er for dig, der gerne vil forbedre din podcast, have flere af de rigtige lyttere og have det sjovere undervejs. Her får du også et unikt podcastnetværk.

Camilla Lærkesen Charlotte Heje Haase
Her sidder Camilla Lærkesen og Charlotte Heje Haase og planlægger Podcast Masterclass.

Podcaster! Del din stemme

 “Podcaster! Del din stemme” er som sagt en podcast for dig, der har din egen podcast eller drømmer om at få en podcast.

Camilla og Charlotte deler interviews med podcastere, podcasttips, månedens podcaster og andet.

Hvis du vil bidrage, så blev medlem i Facebookgruppen “Podcaster – del din stemme community”. Her søges løbende lydfiler og cases.