Få hjælp til at fortælle din historie

Kender du det med, at du gerne vil komme igang med din podcast og fortælle lidt om, hvem du er, og hvad du står for, men det er svært at få startet?

Så tag fat i mig. Jeg går ind i dit brand og dit why og går på opdagelse i dine historier. Hyr mig til at lave et personligt interview på cirka 40 minutter, hvor lytterne får et indtryk, af hvem du er.

De er interesserede i at lære dig at kende. Hvis du gerne vil positionere dig som ekspert, kan du godt komme til at kun have ‘videns-hatten’ på. Men de vil faktisk gerne se mennesket bag og høre om, hvordan du er havnet, hvor du er.

Mit speciale er at se mennesker, at lytte og at fange de gode historier. Jeg vil elske at besøge dig eller din virksomhed og lokke de gode historier ud.

Tag fat i mig

For et personligt interview til din podcast, som kickoff eller senere, hvis du interviewer andre normalt.

Jeg er god til at komme dybt i din historie i forhold til dit emne.

Mange siger, at det er blevet lettere efterfølgende at skrive “om” siden på hjemmesiden. Jeg er god til at lytte og altid er på udkig efter den underliggende og fængende historie, der gør, at du bliver set for den du er. Og du tiltrækker de rigtige kunder.

Hvis du er en virksomhed og gerne vil have mig som fast vært og stå for alt det tekniske og journalistiske, så skriv til mig for et uforpligtende møde. charlotte.heje.haase@gmail.com.