PODCAST SUMMER INTENSIVE
Få din podcast ud i verden

Charlotte Heje Haase

Podcast Summer Intensive

Vil du gerne have din helt egen podcast? Så bliv guidet hen over sommeren. Vi starter med en workshop den 26. juni. 

Derefter får du adgang til mit onlinekursus, hvor du har adgang til alt materialet, så du kan besøge, når du har behov for det. 

Hvis du er på sommerferie, så no worries. Der er ikke live calls eller webinarer, så du kan dykke ned i materialet, når du har tid til det. 

Og så mødes vi igen den 14. august og får sendt din podcast ud i verden. Det bliver også en dag, hvor vi dykker ned i alt det, der driller, eller som du har brug for sparring til.

Optimal form

Normalt holder jeg det fysiske kursus og onlinekurset adskilt, men jeg har simpelthen erfaret, at kombinationen giver den helt rette form for dig, der vil guides hele vejen og få dit personlige udtryk – og blive holdt op på at få din podcast sendt ud i verden. 

Der er kun 8 pladser, for at sikre mig, at alle får den hjælp, de har brug for.

Og du sparer en masse penge netop med dette tilbud.

Normalpris:

Onlinekursus 1750 kr. plus moms

2 dages podcast workshop 4999 kr. plus moms

Nu får du det hele for 2999 kr. plus moms

Dette lærer du!

  • Din podcasts hvorfor

Vi dykker ned i, hvorfor din podcast er vigtig, og hvad den skal kunne. Der er øvelser i gruppen, og du får kærlig og konstruktiv sparring, så du får en podcast, kun du kan lave. 

  • DIn podcasts form

Vi undersøger den rette form  for din podcast. Skal du optage alene, eller skal du fx have en gæst inde – eller en medvært? Vi kigger også på, hvor ofte den skal udkomme og hvor lange dine episoder skal være

  • Hvilket udstyr til dig

Vi undersøger, hvilken mikrofon – eller mikrofoner – der passer til din podcast. Det kan være en jungle, men du guides, så du kan komme igang. For det dyreste er ikke nødvendigvis det bedste!

  • Lær at redigere

Vi gennemgår hvordan du får en optagelse helt skarp. Du lærer at skære til og justere i lyden. Alle kan være med, og det er forklaret helt simpelt. For det behøver ikke være svært at arbejde med lyd. 

  • Brænd igennem

Vi booster din formidling. Hvordan brænder du igennem, så din lytter kan mærke dig og du kommer ud med dit budskab og fortælling på en måde, så dine lyttere vil have mere?

  • Del din podcast

Vi sender din podcast ud i verden, så den kan lyttes til på diverse abonnementstjenester. Du guides også i at dele på de sociale medier og eventuelle din hjemmeside. 

OFte stillede spørgsmål

podcast kursus

Hvad hvis jeg har sommerferie hele juli?

Når du har været på kursus, får du et modul fra onlinekurset om ugen i 6 uger. Dette løber hen over juli. Men du har adgang til det, så lang tid, du har behov for. Og det er ikke et must for at kunne følge med på workshop 2, at du skal have gennemgået det hele.

podcast workshop

Hvad hvis jeg allerede har online podcastkurset?

Så er der stadig meget at hente på kurset. Nogle har brug for at mødes fysisk for rigtig at få implementeret deres viden. Det har du en eksklusiv mulighed for her. Kontakt mig for et nedslag i prisen, hvis du har kurset i forvejen.

podcastworkshop

Hvad hvis jeg er en idiot til teknik?

Velkommen i klubben. Jeg har selv svært ved at lære nye tekniske ting, hvilket giver dig en kæmpe fordel, fordi jeg kan forklare den tekniske del, så alle kan følge med. Og der er også tid til at grine og rive sig i håret. For man skal lige lære det først. Men så er det faktisk ikke svært. Det lover jeg.

Udtalelser fra workshops

"Har idag været på workshop med søde Charlotte om podcast. Er blevet helt forelsket i det, og glæder mig max til online forløbet. Charlotte formidler med passion og ydmyghed om værdien ved podcast. Det skinner igennem at hun har en enorm viden, som hun dosere konkret og enkelt. Fantastisk dag. Tak for det."
Camilla Qwist
Camilla Qvist
Triyoga instruktør
“Jeg har deltaget på Charlotte Heje Haases begynderworkshop. Min udfordring var at finde frem til indholdet. Charlotte var her en rigtig god sparringspartner. Hun havde konkrete og effektive skriveøvelser til at arbejde med netop det, jeg stod i. Og kort tid efter kurset havde jeg oprettet min podcast."
Dorthe Møller Paulsen
Dorthe Paulsen
Projektleder

Podcastkursus forløb – spar 3750 kr.

Normalpris:

Onlinekursus 1750 kr. plus moms

2 dages podcast workshop 4999 kr. plus moms

Nu får du det hele for 2999 kr. plus moms

Du får: 2 heldags podcast workshops og det 6 ugers populære online podcastkursus. 

26. juni, kl. 9.30-15.30

14. august, kl. 9.30-15.30

Bemærk: Det er hverdage, da kurset er målrettet selvstændige. Hvis du er ansat, så kontakt mig med henblik på argumenter for, hvad du vil kunne give virksomheden med din nyerhvervede podcast-viden og evner. 

Sted: Silent Mind Circles. Ved Slusen 21, 2300 København S. 

Yderligere spørgsmål? Skriv en sms til 41952190, så kan vi aftale et tidspunkt, du kan ringe på. Eller skriv til charlotte@dinpodcast.dk 

Yeah – glæder mig!